ich-zapfe

Tønne kjøler, fatkjøler, keg cooler for 8 fat - sett, rustfritt stål


Artikkelnummer 452563

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 31,328.02
NOK 25,062.41 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Tønne kjøler, fatkjøler, keg cooler for 8 fat - sett, rustfritt stål

Er du på jakt etter en pålitelig og kvalitetsfatkjøler for dine KEG-fat? Da er vår fatforvarmer i rustfritt stål det perfekte valget for deg. Enten det er i restaurantbransjen eller hjemme – denne fatforvarmeren har plass til opptil åtte fat og holder dem på optimal drikketemperatur.

Tekniske detaljer:

  • Sider, bakvegg og tak laget av 1.4301 rustfritt stål
  • Bunn: CNS
  • Superisolering på 56 mm
  • Justerbare føtter
  • Utskiftbare tetninger
  • Levers demontert på pall
  • Monteringstid på 5 minutter
  • Mål: Fatboks uten kjøleenhet, B/T for 8 fat: 1880/920/1085 mm, Innvendig høyde på korpus: 980 mm, Egnet også for 2 x 30 L KEG oppå hverandre pluss anstikk for det øverste fatet

Med vår fatforvarmer i rustfritt stål trenger du ikke lenger bekymre deg for om ølet ditt har riktig temperatur. Bare sett inn fatene og nyt den kalde drikken. Bestill din egen fatforvarmer i rustfritt stål i dag og opplev fordelene med vår kvalitetsfatkjøler selv.

Bruken av 1.4301 rustfritt stål garanterer ikke bare utmerket holdbarhet og motstand mot rust, men også enkel rengjøring og vedlikehold. Dette gjør vår fatforvarmer til en investering som lønner seg over flere år.

Superisoleringen på 56 mm sørger for at ølet ditt holder seg optimalt kjølt selv i de varmeste sommermånedene, uten at du trenger å bekymre deg for unødig energiforbruk. Dette er en viktig faktor for miljøbevisste operatører.

De justerbare føttene tillater fleksibel plassering av fatforvarmeren. Enten det er på ujevne gulv eller i begrensede rom, kan du justere høyden perfekt og dermed optimalisere funksjonalitet og komfort.

De utskiftbare tetningene øker ikke bare levetiden til fatforvarmeren, men bidrar også til å opprettholde hygienestandarder. Dette er spesielt viktig i restaurantbransjen, der renslighet og hygiene har høyeste prioritet.

Den enkle monteringen på bare 5 minutter betyr at du ikke trenger å hyre dyre fagpersoner. Vår fatforvarmer er designet for å være klar til bruk med noen få enkle trinn – en ekte tids- og kostnadsbesparelse.

De generøse dimensjonene gir fleksibel bruk for forskjellige fatstørrelser. Dette betyr at du ikke er begrenset til en spesifikk øltype eller fatstørrelse, men har et bredt spekter av alternativer tilgjengelig.

Ved å velge denne fatforvarmeren sender du et tydelig signal om kvalitet og profesjonalitet. Den gir enhver restaurantvirksomhet et moderne og profesjonelt utseende og appellerer samtidig til ølelskere som driver sin egen lille bar hjemme.

Bestill i dag og vær klar til å servere perfekt kjølt øl til gjestene dine eller vennene dine når som helst. Med vår fatforvarmer i rustfritt stål tar du et valg som ikke bare er praktisk, men også stilfullt.

Si farvel til bekymringer om for varmt eller ujevnt kjølt øl. Vår fatforvarmer er løsningen du leter etter. Med sin høye effektivitet, brukervennlighet og elegante design er den det uunnværlige midtpunktet i enhver ølelsker-samling.

Vare-ID 452563
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 50000 g
Netto vekt 50000 g
dimensjoner 1880×920×1085mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: